Skip to main content

HUUR NU uw geschikte KMO-unit in het bedrijvenpark Drie Tommen te Tienen

Bent u een industriële, ambachtelijke, kleine of middelgrote onderneming? Dan heeft het bedrijvenpark de Drie Tommen de aangepaste (en eventueel volledig ingerichte) ruimte om uw bedrijf te laten groeien en floreren, en dat vanaf morgen !
BVI.be is zich helemaal bewust van de algemene nood aan een fysieke werkplek bij zowel beginnende ondernemers als reeds gevestigde waarden. KMO-units zorgen voor een sterk gevoel van samenhorigheid waar verschillende ondernemers elkaars handel versterken en vaak zelfs business voor elkaar genereren. Dankzij BVI.be kunt u als huurder nu ook profiteren van deze sterke professionele gemeenschap in de Drie Tommen te Tienen.

Unit A2: uw uniek magazijn, atelier, opslagruimte of distributie- en productiecentrum. Breng uw business samen onder 1 dak en focus u in de toekomst louter op uw kernactiviteiten.
Verhuis morgen al naar uw eigen ruimte in de Drie Tommen, verhuis naar unit A2 (en laat uw logo plaatsen voor extra uitstraling); Deze unit bestaat uit 579 m² voor opslag, als loods, showroom, atelier, werkplaats en / of magazijnruimte. Unit A2 werd in betonstructuur gebouwd en is geïsoleerd; de vloer heeft een draagkracht van 2500 kg/m², 6m vrije hoogte & 1 sectionale poort. Parkeerplaatsen voor personenwagens en camionettes zijn uiteraard aanwezig.

Het project is perfect gelegen nabij de ring van Tienen op enkele minuten van de E40 (Brussel-Luik), met een prima verbinding naar Sint-Truiden en ideaal gelegen op de as tussen Leuven & Hasselt. Laat uw gehele business bij elkaar komen in de Drie Tommen en geef uw professionele activiteit de ruimte die ze verdient ! Wacht niet langer en til uw bedrijf morgen al samen met BVI.be naar een volgend niveau.

 

 

Contacteer ons voor meer info