Skip to main content

HUUR NU uw geschikte KMO-unit in het bedrijvenpark Gate 7 te Kontich

Bent u een industriële, ambachtelijke, kleine of middelgrote onderneming? Dan heeft het bedrijvenpark Gate 7 de aangepaste (en eventueel volledig ingerichte) ruimte om uw bedrijf te laten groeien en floreren !
BVI.be is zich helemaal bewust van de algemene nood aan een fysieke werkplek bij zowel beginnende ondernemers als reeds gevestigde waarden. KMO-units zorgen voor een sterk gevoel van samenhorigheid waar verschillende ondernemers elkaars handel versterken en vaak zelfs business voor elkaar genereren. Dankzij BVI.be kunt u als huurder nu ook profiteren van deze sterke professionele gemeenschap in Gate 7 te Kontich.

Unit 7C20: uw uniek magazijn, opslagruimte of distributie- en productiecentrum, en dat eventueel in combinatie met (ingerichte) kantoorruimte. Breng uw business samen onder 1 dak en focus in de toekomst louter op uw kernactiviteiten.

Verhuis naar uw eigen ruimte in Gate 7, verhuis naar unit 7C20 (en laat uw logo plaatsen voor extra uitstraling); Deze unit bestaat uit 180 m² voor opslag, als loods, werkplaats en / of magazijnruimte en dit in combinatie met 28 m² (casco) kantoorruimte (lees: mezzanine).
Unit 7C20 wordt in betonstructuur gebouwd en is geïsoleerd; de vloer heeft een draagkracht van 2500 kg/m², 6m vrije hoogte & 1 sectionale poort. Parkeerplaatsen voor personenwagens en camionettes zijn uiteraard aanwezig.

Het project is perfect gelegen langs de Prins Boudewijnlaan op enkele minuten van het op- en afrittencomplex van de E19 Antwerpen – Brussel in Kontich en vlak aan de expresweg N171 richting A12 Aartselaar. Deze locatie is een enorme troef en is misschien wel de best bereikbare site van Antwerpen-Zuid. Laat uw gehele business bij elkaar komen in Gate 7 en geef uw professionele activiteit de ruimte die ze verdient ! Wacht niet langer en til uw bedrijf samen met BVI.be naar een volgend niveau.

 

 

Contacteer ons voor meer info