Skip to main content
Chief Development Officer

Chief Development Officer – Manager Acquisitie


BVI.be is ruim 25 jaar actief als bedrijvenparkontwikkelaar, waarbij zij aan hun klanten een complete en professionele dienstverlening aanbieden tijdens het tot stand komen van het nieuwe bedrijfsgebouw. Dat impliceert dat zij niet alleen de wensen van de klanten vertalen in hoogstaande kwaliteitsvolle gebouwen, maar dat zij ook gedurende het hele plannings- bouw- en voltooiingsprocesproces een professionele en betrouwbare partner voor hun klanten zijn, waarbij de focus ligt op het voor de klant zorgeloos afleveren van een kwalitatief maatwerkproduct. 25 jaar ervaring, expertise en professionaliteit vertalen zich een stevige groei van het aantal projecten.

Op dit moment worden de meeste projecten in België gerealiseerd, maar de eerste prospecties en realisaties in het buitenland zijn ondertussen een feit. Niet enkel het aantal projecten neemt toe, maar ook de schaalgrootte en diversiteit van de projecten. Het dynamische en gepassioneerde team (15FTE) realiseert een mooie omzetgroei en heeft voldoende projecten in de pipeline om zich van haar toekomst te verzekeren.

Om de groei van de huidige core business professioneel te ondersteunen en verder uit te bouwen, is er vandaag in het hoofdkantoor (Wommelgem) een opportuniteit voor een:

Chief Development Officer – Manager Acquisitie

 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je leidt het acquisitieteam, dat is samengesteld uit zowel interne (enkel de assistant acquisitie) als een vijftal  acquisiteurs in the field (zijn extern). Gezien de beste locatie en de parameters van de site nog steeds dé key factoren voor het succes van een project vormen, is dynamiek en snelheid hierbij zeer belangrijk. Passie om de beste gronden binnen te halen, zit in je bloed.
 • Je kan resultaatsgericht werken en de groeiverwachting omzetten in een concreet en rendabel commercieel plan.
 • Je slaagt erin de input uit het veld resultaatsgericht binnen te trekken in gestructureerde tools en templates. Je organiseert de financiële analyse van de projecten (zowel quick scan als deep scan) op haalbaarheid en rendement. Een stevige analytische en financiële basis is dus een must zodat een management overview van de projecten kan worden verzorgd.
 • In samenspraak met de technisch directeur, stuur je de volumestudies aan en stel je projectaanpassingen voor om deze projecten rendabel te maken. Kortom, samen zorg je voor de due diligence van de projecten en het bekomen van een rendabele feasibilty study.
 • Je bent in staat in functie van marktanalyse de juiste productmix in de volumestudie te intergreren om de meeste waarde op een locatie te creëeren en kan de externe ontwikkelaars en architect hierop aansturen.
 • Je brengt het bod uit en beheert vervolgens het volledige vergunningstraject (juridische voorbereiding – communicatie – aanplakking – beperken beroepsrisico’s – nodige vormchecks).
 • Je bent in staat alle types vastgoedcontracten te negotiëren (share deal, asset deal, lease-, erfpacht-, recht van opstal- of concessieovereenkomsten hebben in beide landstalen voor jou geen geheimen).
 • Je zorgt voor de nodige input voor de Investment Proposals en levert het marktonderzoek op. Integratie van een DCF met exit vormen voor jou geen uitdaging.
 • Je rapporteert aan de Managing Director over de voortgang van de diverse projecten. Je hebt de leiding over één interne assistent-acquisitie en een 5-tal externe acquisiteurs.

 

PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT

 • Je beschikt over relevante ervaring (min. 10 jaar) in de markt van bedrijfs- logistiek of light industrial vastgoed; je kent de actoren en de regelgeving hieromtrent. Een academische background (in bv. de richting rechten, handelsingenieur) is wenselijk; leidinggevende ervaring (tevens inzake coaching op afstand) is noodzakelijk. Ervaring als makelaar of expansie manager kan een relevante meerwaarde bieden.
 • Uiteraard ben je ervaren in het hele traject van acquisitie tot verwerven van de vergunning en slaag je erin dit traject efficiënt te organiseren.
 • Je hebt voldoende ‘vuur’ in je en door je drive ben je een zelfstarter. Je kan je dynamisme en power ook op anderen overbrengen.
 • Je kan werken in een hands-on cultuur eigen aan de vlakke structuur van het bedrijf, met korte en snelle beslissingslijnen. BVI.be wil immers bewust een slanke KMO blijven, die snel kan reageren op opportuniteiten en marktevoluties.
 • Je hebt geen schrik van deadlines, maar kan je engageren om zaken tijdig op te leveren en houdt je aan de afgesproken timings. Commitment is geen hol woord voor jou.
 • Als lid van het managementteam ben je een echte teamplayer, die op een integere en faire manier resultaten nastreeft en waarbij een lange termijn-samenwerking tussen jou en het bedrijf de doelstelling is.
 • Je bent communicatief vaardig en houdt van netwerken. Een 9-to-5 mentaliteit is dus niet aan de orde.
 • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent bereid je schouders mee te steken onder de opstart van de buitenlandse projecten en de coaching van het team ter plaatse. Dat impliceert af en toe korte verplaatsingen naar het buitenland.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

AANBOD

 • Je neemt een leidende rol op bij een referentie-bedrijvenparkontwikkelaar, die doorgedreven aandacht schenkt aan het afleveren van innovatieve projecten en kwalitatief maatwerk.
 • Je werkt binnen een financieel sterk en betrouwbaar bedrijf, met een gezonde pipeline aan projecten om de toekomst te verzekeren én een ambitieuze focus op groei.
 • Je geniet van een marktconforme verloning (inclusief bedrijfswagen, tools en extra-legale voordelen).

 

CONTACT

Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Els Temmerman naar et@addvalue.eu
Voor meer informatie, contacteer Els Temmerman op 0474 64 35 10.